Als u van goed eten houdt, weet u wie we bedoelen. Peter Lute is een welbekende chef, wiens gerechten uitblinken door eigentijdse creativiteit. Onlangs werd Peter met zijn menu winnaar van de vegetarische restaurantweek.
De keuken combineert pure en lokale producten met kruiden en specerijen uit eigen tuin. Als gast krijgt u aan boord een spectaculaire culinaire beleving met verrassende vervlechting van verschillende basisgerechten. Paar suggesties?
Kabeljauw ‘Cheviche stijl’met rode guinoa en avocado
Eendenborst met paksoi, noedels en pompoentoffee
Smokey steak met bernaisesaus
Gerookte skrei met couscous, tomaat en kruidenchips
Tonijn tataki, dashi, bulgur en voorjaarskruiden
Chocolade, gezouten caramel en limoncello gel
Tarte tartin met brownies, matcha cremeux en merengue
Passiecurd, frambozen en brownie
Fine dining on board by Lute, te boeken vanaf 20 personen
3 gangen voor € 69, 00 per persoon
4 gangen voor € 79,00 per persoon